Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

PITANJA / ODGOVORI

Kakav je princip delovanja metode za uvećanje polnog organa?

Kao rezultat mnogih istraživanja prikupila su se znanja, koja su dozvolila da se u kratkom roku dođe do zapanjujućih rezultata o uvećanju muškog polnog organa, i obrazovalo se nekoliko efektivnih metoda. U osnovi svih tih metoda leže opšti principi, zasnovani na jednostavnim i delotvornim vežbama. Za vreme bavljenja istim, dolazi do uvećanja dimenzija penisa zahvaljujući procesu rastezanja i rasta novih tkiva. Ovo se može uporediti i sa bodibildingom.

Treba li se konsultovati sa doktorom pre primene metode?

Ne. Ove vežbe su odobrene od strane doktora. Sistem vežbanja je u celosti bezopasan za primenu. I realno daje rezultate

Od koliko godina se može početi sa upražnjavanjem metode?

Jedinstvena sistema vežbanja prilagođena je za sve uzraste

Koliko će vremena proći dok ne vidim prve rezultate?

Sve zavisi od Vaše fiziološke građe. I još nekih faktora: psiholoških, anatomskih i fizičkih. Muškarci koji su isprobali metodu, potvrđuju da su već kroz dve nedelje videli rezultate!

Što duže treniraš to više poraste?

Da, što više vremena provedete trenirajući to ćete bolje rezultate postići.

Čitao sam, da je prosečna dužina polnog organa 15 cm. Kako je što se tiče muškaraca drugih nacionalnosti ili zemalja?

Danas najiscrpnija istraživanja povodom dužine penise su Kinsi izveštaji (Kinsey Reports). U tim izveštajima se potvrdilo da su dimenzije penisa ljudi bele rase 15,7 cm u dužinu i 9,4 cm u obimu, a prestavnika crne rase 15,9 cm u dužinu i 9,6 cm u obimu. Razlika čini samo 0,2 сm što ne čini statistički značajan fakt. Uopšteno razlika u dimanzijama je minimalna, čak možemo reći da je nema, i to je činjenica u celom svetu.

Utiče li masturbacija na rast penisa?

Vlada mišljenje da što više masturbiraš to manje rasteš. Po tom pitanju su mišljenja podeljena, mnogi to potvrđuju, a drugi (kojih ima isto toliko) izjavljuju da to nije tačno

Pomaže li prethodno zagrevanje rastu?

Direktna veza nije uočena

Kakve garancije dobijam?

Vaše zadovoljstvo je garantovano. Vi niste prva osoba koja koristi ovu metodu, a oni koji su već isprobali efekte našeg programa na sebi ostaju zadovoljni i nastavljaju da naručuju iznova i iznova. Često naši klijenti govore o nama i svojim prijateljima.

Wiktor, 26 lat
Pierwsze rezultatyt były widoczne już po paru tygodniach. Nie mówię, że członek wyrósł od razu o 10 cm, ale poczułem przypływ siły seksualnej i mój członek niby zmężniał.
Miloš, 26 godina
Prvi rezultati su bili vidljivi već posle par nedelja. Ja ne kažem da je penis odmah porastao 10cm, ali sam osetio priliv seksualne snage i kao da je moj penis postao jači.
Nikola, 34 godine
Prvu promenu koju sam ja primetio posle korišćenja Programa za uvećanje penisa desilo se posle nedelju dana. Osetio sam da imam dužu erekciju.
Rade, 25 godina
Posle dve nedelje treniranja ja ne prepoznajem svoj penis kad se pogledam u ogledalo. Moja devojka kaže da sam postao izdržljiviji u krevetu.
Ljubiša, 23 godine
Moj penis posle primene metode je postao tvrđi, jači i nije mogao da se iskrivi. Sve to je bolje nego što sam mogao i predvideti.
Marko, 24 godine
Vežbam po Vašem sistemu, dodao sam oko 2cm u dužinu i oko 1,5cm u debljinu. Metoda je odlična!
Aleksandar, 23 godine
Kao i, verovatno, većina i ja sam sumnjao u efikasnost metode. Rešio sam da s tačke gledišta nauke priđem problemu i ako se šta desi da razotkrijem mit. Pre početka treniranja sam brižljivo merio penis. Mom čuđenju nije bilo kraja kad sam posle mesec i po ponovio merenje. 3,5cm u dužinu i više od centimetar u debljinu. Ovo stvarno radi, iako su moji rezultati daleko od maksimalnih.
Darko, 30 godina
Posle redovnih treninga u toku dva i po meseca dužina se povećala sa 15,5 cm na 20,5cm. U debljinu se povećao oko 2 centimetra. Neke fantastične rezultate nisam ni očekivao, ako ćemo pravo, očekivao sam da ih neće ni biti ili da će biti baš neznatne.
Vlado, 22 godine
…posle dva meseca, stojiš i gledaš odgore na svoj «mega-alat» i misliš se “Ne seri… E ovo je super!”. Dobio sam samopouzdanje i postao sam bolji u seksu.
Nikola, 29 godina
Mene je naprosto iznenadilo koliko je metoda jednostavna i daje rezultate. Negde za mesec dana ja sam uspeo da dodjem do povećanja od 6cm! Ja sam jako zadovoljan svojim rezultatom i moja devojka takođe!
Vanja, 31 godina
Ja sam počeo da verujem u sebe u krevetu. Ne znam da li su upalile vežbe ili neka psihologija, erekcija je postala odlična, a paliti devojku mogu satima. Zar to nije viši
| Live sex